skip to Main Content

LAPIN PIZZA

Keitä hyvä pizzakastike: tomaattimurskaa, valkosipulia, basilikaa paholaisenhilloa tai sweet chili -kastiketta.

Pizzapohja:

  • 2 dl kädenlämpöinen vettä
  • 1 tl sokeria
  • 25 g hiivaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 5 dl durum-vehnäjauhoja

Valmista pizzapohja ja kauli se ohueksi. Levitä tomaattikastike pohjan päälle, seuraavaksi laita mozzarellajuustoa tomaattikastikkeen päälle. Laita hyvälaatuisia sardelleja säteittäin juuston päälle sekä pilkottuja mustia oliiveja ja kapriksia. Paista pizzaa 225 asteessa noin 10 min. Sivele pizzan reunat sardelliöljyllä, koristele Lapin Kylmäsavulohella ja tuoreella basilikalla. Halutessasi voit terästää makua vielä wasabicremellä (creme-fraiche + wasabi) Pizzan hyvä maku syntyy makean ja hieman mausteisen kastikkeen, ja suolaisen sardellin liitosta.

Back To Top