- 150 g Lapin kylmäsavulohta
- 150 g chorizomakkaraa
- 100 g salaattisekoitusta (esim Italian)
- 1,5 dl mustia kivettömiä oliiveja
- 1 dl punasipulia kuutiona
- 150 g erivärisiä minitomaatteja
- 150 g Cantaloupe-melonia
- 150 g kypsää avocadoa Basilikaa, valkosipulia
- 150 g vaaleaa leipää kuutiona
- 1 dl pinjan tai auringonkukan siemeniä
- Oliiviöljyä, vaaleaa viinietikkaa (balsami- tai omenaviinietikka)
Paista chorizomakkaraviipaleet pannulla kypsäksi. Lisää pannulle jääneeseen rasvaan hieman oliiviöljyä ja valkosipulia. Paista seoksessa leipäkuutiot kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Paahda siemenet kuivalla pannulla. Tee vinegrette: 1 dl oliiviöljyä, 2 rkl viinietikkaa, 1 rkl sokeria, 0,5 tl mustapippurirouhetta.
Leikkaa tomaatit puoliksi, kuutioi meloni ja avocado. Sekoita salaatti, kasvikset, meloni ja avocado sekä vinegrette. Sekoita ja laita laakeaan tarjoiluastiaan. Koristele lohiruusukkeilla, leipäkrutongeilla, oliiveilla ja basilikanlehdillä sekä siemenillä.