Hunajameloni kesyttää kylmäsavulohen


40 min
4 annosta
4 € / annos

Ainekset
200-300 g Lapin kylmäsavulohta1 kpl hunajameloni
1 prk (150 g) turkkilaista jogurttia
3 rkl piparjuuritahnaa
1 tl Dijon-sinappia
kourallinen paahdettuja pinjasiemeniä
Valmistus
Hunajamelonin, kylmäsavulohen ja raikkaan piparjuurella maustetun jogurttikastikkeen makuyhdistelmä on koukuttanut minut täysin. Tätä annosta on pakko saada uudestaan ja uudestaan!Kaada jogurtti pieneen kulhoon sekä sekoita piparjuuritahna ja sinappi sen joukkoon. Anna kreemin maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
Kuori hunajameloni, halkaise se ja poista keskiosan siemenet. Leikkaa meloni pieniksi kuutioiksi.
Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi kuutioiksi.
Asettele lautasen pohjalle muotin avulla hunajamelonikuutioita. Nostele kylmäsavulohikuutioita hunajamelonin päälle. Annostele piparjuurijogurtti lohen päälle. Viimeistele annos paahdetuilla pinjasiemenillä.