Persimonpyree ja graavilohi salaattitapas


15 min
4-6 annosta
2.2 € / annos

Ainekset
2 kpl kypsiä persimoneja200 g sydänsalaattia (2 kerää)
200 g Lapin graavi kirjolohifileesiivu
1 dl tuoreita tillinoksia
Valmistus
Sydänsalaatinlehden päälle on helppo koota maistuva alkupalatapas. Persimoneista saat sauvasekoittimella nopeasti herkullista pyreetä. Graavilohiviipaleen suolaisuus sopii loistavasti makean sharonhedelmän ja salaatin seuraan.Pese persimonit hyvin ja poista niistä kanta. Leikkaa persimonit paloiksi ja laita ne kapeaan sekoituskolhoon. Aja persimonit samettiseksi pyreeksi sauvasekoittimella.
Pese sydänsalaatti hyvin ja poista siitä kanta. Irrota sydänsalaatin lehdet yksitellen tarjoilulautaselle.
Annostele lehtien päälle 1-2 tl persimonpyreetä. Asettele pyreen päälle graavilohta. Viimeistele tapakset tillillä.