Savulohitahnalla täytetyt paahdetut paprikat


30 min
4 annosta
2.3 € / annos

Ainekset
6 kpl suippopaprikoitatilkka oliiviöljyä
1 rs (140g) Lapin Legenda lämminsavulohitartaria
4 rkl ranskankermaa
1 rkl sitruunan mehua
½ tl rouhittua mustapippuria
1 dl pekaanipähkinöitä
suolaa
Valmistus
Savulohitahna sopii loistavasti uunissa paahdettujen suippopaprikoiden täytteeksi. Aikaa tämän alku- tai välipalan tekemiseen kuluu kokonaisuudessaan puoli tuntia. Annos viimeistellään maistuvilla pekaanipähkinöillä.Halkaise suippopaprikat ja poista puolikkaista siemenkodat. Levitä pullasudilla paprikapuolikkaiden pintaan oliiviöljyä. Mausta paprikat ripauksella suolaa. Laita paprikat uunipellille ja paahda niitä uunissa 225°C 15-20 minuuttia. Anna paprikoiden jäätyä hieman ennen täyttämistä.
Laita kulhoon lämminsavulohitartar, ranskankerma, sitruunan mehu ja mustapippuri. Sekoita savulohitahna tasaiseksi.
Täytä paprikat savulohitahnalla ja viimeistele annokset pekaanipähkinöillä.