Avokado sopii graavilohen seuraan
15 min
4 annosta
5 € / annos
Ainekset
200 g Lapin Graavi siivu Lime2-3 kpl avokadoja
1 prk (200 g) crème fraiche / ranskankermaa
3 rkl pirarjuuritahnaa
vastarouhittua mustapippuria
1 dl pinjansiemeniä paahdettuna
2 cm pala retikkaa
Valmistus
Avokado ja graavilohi ovat maistuva makupari. Herkullinen annos valmistuu helposti graavilohesta, avokadosta ja piparjuurikreemistä. Voit valmistaa annoksen näyttävästi isolle tarjoiluvadille tai tarjoilla yksittäisinä annoksina.Kaada ranskankerma pieneen kulhoon ja sekoita piparjuuritahna sen joukkoon. Anna kreemin maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
Halkaiset avokadot ja poista niistä kivet. Koverra ruokalusikalla hedelmälihat. Leikkaa avokadopuolikkaat ohuiksi viipaleiksi.
Asettele annoksen pohjalle avokadoviipaleita. Levitä piparjuurikreemi avokadojen päälle. Lisää graavilohen siivut. Viimeistele annokset ohueksi leikatuilla retikkatikuilla ja pinjasiemenillä.