Graavilohesta valmistuu helposti alkupala

Pääkuva

15 min

4 annosta

3.5 € / annos

Mitä Kala-Lappi tuotetta on käytetty?

Ainekset

200 g Kala-Lappi graavi kirjolohifileepala
2 kpl avokadoja
3 cm pala retikkaa
2 tl piparjuuritahnaa
4 rkl balsamicoa

Valmistus

Herkullinen alkupala valmistuu helposti graavilohesta, avokadosta ja retikasta. Annos viimeistellään balsamicosta ja piparjuuritahnasta tehdyllä kastikkeella. Yllätä kumppanisi tai vieraasi ja tarjoile heille maistuva herkkuannos!

Halkaiset avokadot ja poista niistä kivet. Koverra ruokalusikalla hedelmälihat. Leikkaa avokadopuolikkaat pieniksi kuutioksi.

Sekoita pienessä kulhossa balsamicokastike ja piparjuuritahna.
Kuori ja leikkaa retikka ohuiksi tikuiksi.

Asettele annoksen pohjalle graavilohisiivuja. Nostele keko avokadokuutioita annoksen keskelle. Viimeistele annokset ohueksi leikatuilla retikkatikuilla ja piparjuuri-balsamicokastikkeella
Reseptin lähde

Kala kuuluu joulupöytään

Kala on vallannut vuosi vuodelta enemmän tilaa suomalaisessa joulupöydässä ja on nyt juhlakattausten uusi valtias lukemattomine eri makuineen ja valmistustapoineen. Mitä runsaamman valikoiman kalaa tarjoilet, sitä paremman joulupöydän katat.

Ota yhteyttä