Graavilohesta valmistuu helposti alkupala
15 min
4 annosta
3.5 € / annos
Ainekset
200 g Kala-Lappi graavi kirjolohifileepala2 kpl avokadoja
3 cm pala retikkaa
2 tl piparjuuritahnaa
4 rkl balsamicoa
Valmistus
Herkullinen alkupala valmistuu helposti graavilohesta, avokadosta ja retikasta. Annos viimeistellään balsamicosta ja piparjuuritahnasta tehdyllä kastikkeella. Yllätä kumppanisi tai vieraasi ja tarjoile heille maistuva herkkuannos!Halkaiset avokadot ja poista niistä kivet. Koverra ruokalusikalla hedelmälihat. Leikkaa avokadopuolikkaat pieniksi kuutioksi.
Sekoita pienessä kulhossa balsamicokastike ja piparjuuritahna.
Kuori ja leikkaa retikka ohuiksi tikuiksi.
Asettele annoksen pohjalle graavilohisiivuja. Nostele keko avokadokuutioita annoksen keskelle. Viimeistele annokset ohueksi leikatuilla retikkatikuilla ja piparjuuri-balsamicokastikkeella