Helppo ja maistuva bagel

Pääkuva

8 min

4 annosta

€ / annos

Mitä Kala-Lappi tuotetta on käytetty?Mitä Kala-Lappi tuotetta on käytetty? #2

Ainekset

2 kpl bagel
1 prk (200g) Lapin Lumousta
1 prk (150g) Arla Lempi tuorejuusto mustappuri
3 kpl tomaatti
100 g Lapin Graavia
muutama basilikan lehti ja/tai tillin oksa koristeluun

Valmistus

Kaipaamme myös arkeen välillä hieman luksusta. Kokeilepa valmistaa lounaaksi tai iltapalaksi maistuva bagel, jonka päälle laitetaan Lapin Lumousta ja graavilohta.

Halkaise bagelit puoliksi. Paahda bagel-puolikkaisiin leivänpaahtimessa kaunis ruskea pinta. Sivele bageleiden pintaan mustapippurituorejuustoa. Siivuta tomaatit ja lado ne bageleiden päälle. Nostele lusikalla nokareet kylmäsavulohitartaria tomaattien päälle. Asettele bageleiden päälle vielä muutama siivu graavilohta.
Reseptin lähde

Kala kuuluu joulupöytään

Kala on vallannut vuosi vuodelta enemmän tilaa suomalaisessa joulupöydässä ja on nyt juhlakattausten uusi valtias lukemattomine eri makuineen ja valmistustapoineen. Mitä runsaamman valikoiman kalaa tarjoilet, sitä paremman joulupöydän katat.

Ota yhteyttä