Kylmäsavulohipasta


30 min
2 annosta
1 € / annos

Ainekset
500 g pastaa100 g Lapin Kylmäsavua
sipulin varsia
suolaa
mustapippuria
tuoreita yrttejä esim. timjamia tai tilliä
oliiviöljyä
Valmistus
Miten voikaan syntyä vähäisillä raaka-aineilla näin maukasta ja hyvää. Ruokailemaankin pääsee melkein hetimiten.Pilko sipulin varret ja kylmäsavulohi. Keitä pastaa paketin ohjeiden mukaisesti. Hieman ennen pastan kypsymistä nakkaa sipulin varret ja lohi pannun lämmölle öljytilkkasen kera. Näytä niille pannua vain hetken verran. Kun pasta on valmis lisää joukkoon sipulit ja lohi. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouskauttele myllystä mustapippuria ja suolaa. Nakkaa kaveriksi yrttejä. Sekoita, maistele maut kohdalleen ja pistä pasta pöytään. Sitruunalohkosta voi tiristää annokseen vielä tirauksen pirteyttä.
