Kylmäsavulohipasta

Pääkuva

30 min

2 annosta

1 € / annos

Mitä Kala-Lappi tuotetta on käytetty?

Ainekset

500 g pastaa
100 g Lapin Kylmäsavua
sipulin varsia
suolaa
mustapippuria
tuoreita yrttejä esim. timjamia tai tilliä
oliiviöljyä

Valmistus

Miten voikaan syntyä vähäisillä raaka-aineilla näin maukasta ja hyvää. Ruokailemaankin pääsee melkein hetimiten.

Pilko sipulin varret ja kylmäsavulohi. Keitä pastaa paketin ohjeiden mukaisesti. Hieman ennen pastan kypsymistä nakkaa sipulin varret ja lohi pannun lämmölle öljytilkkasen kera. Näytä niille pannua vain hetken verran. Kun pasta on valmis lisää joukkoon sipulit ja lohi. Lorauta sekaan oliiviöljyä, rouskauttele myllystä mustapippuria ja suolaa. Nakkaa kaveriksi yrttejä. Sekoita, maistele maut kohdalleen ja pistä pasta pöytään. Sitruunalohkosta voi tiristää annokseen vielä tirauksen pirteyttä.
Reseptin lähde

Kala kuuluu joulupöytään

Kala on vallannut vuosi vuodelta enemmän tilaa suomalaisessa joulupöydässä ja on nyt juhlakattausten uusi valtias lukemattomine eri makuineen ja valmistustapoineen. Mitä runsaamman valikoiman kalaa tarjoilet, sitä paremman joulupöydän katat.

Ota yhteyttä