Lapin juhlava tulisavu

Pääkuva

10 min

4 annosta

6.25 € / annos

Mitä Kala-Lappi tuotetta on käytetty?

Ainekset

600 g Lapin Tulisavua
2 prk Valkosipuli Creme Bonjour
ruokaöljyä
tilliä

Valmistus

Laita öljyä pannulle pari rkl, ja lisää Lapin Tulisavua, josta nahka on poistettu. Lisää Valkosipuli Creme Bonjour, reilusti tuoretta tilliä ja hauduta kunnes seos saostuu kastikkeeksi.

Tarjoa esim. vihreän salaatin ja Lapin Lumouksella täytettyjen uuniperunoiden kera.

Kala kuuluu joulupöytään

Kala on vallannut vuosi vuodelta enemmän tilaa suomalaisessa joulupöydässä ja on nyt juhlakattausten uusi valtias lukemattomine eri makuineen ja valmistustapoineen. Mitä runsaamman valikoiman kalaa tarjoilet, sitä paremman joulupöydän katat.

Ota yhteyttä