Lapin lumous uuniperunassa

Pääkuva

4.5 min

4 annosta

2.65 € / annos

Ainekset

200 g Lapin Lumousta
4 kpl Rosamunda -perunoita
suolaa

Valmistus

Kypsennä perunat uunissa karkeassa suolassa 175° 45 min tai 3 x 1.5 min. mikrossa 3/4 teholla ja kääri folioon. Halkaise perunat veitsellä, avaa ja täytä ne runsaasti Lapin Taigalla.

Halutessasi ripota päälle tuoreita yrttejä. Nauti
ruisleivän ja ruohosipuli Creme Bonjourin kera.

Kala kuuluu joulupöytään

Kala on vallannut vuosi vuodelta enemmän tilaa suomalaisessa joulupöydässä ja on nyt juhlakattausten uusi valtias lukemattomine eri makuineen ja valmistustapoineen. Mitä runsaamman valikoiman kalaa tarjoilet, sitä paremman joulupöydän katat.

Ota yhteyttä