Tulisavulohesta valmistuu helppo välipalarieska


10 min
4 annosta
2 € / annos

Ainekset
200 g Lapin Tulisavua4 kpl kananmunia
100 g jääsalaattia
400 g punajuurisalaattia
4 viipaletta kaurarieskaa
voita voiteluun
Valmistus
Savustetusta lämminsavulohesta valmistuu käden käänteessä herkullinen välipalarieska. Leivän valmistukseen kuluu aikaa muutama hassu minuutti. Rieska on kuitenkin täyttävä arjen pelastaja.Keitä kananmunat kypsäksi. Yksi helppo tapa keittää kananmunat, on laittaa munat kattilaan kylmään veteen. Laita kattila liedelle ja odota kunnes vesi kiehuu. Anna kiehua kannen alla yhden minuutin ajan. Sammuta liesi ja anna munien olla kannen alla 10 minuuttia. Jäähdytä munat kylmässä vedessä. Kuori munat ja viipaloi ne.
Kokoa rieskat voitelemalla ja asettelemalla niiden päälle salaattia, punajuurisalaattia, kananmunia ja savulohta.