Tulisavulohesta valmistuu helppo välipalarieska

Pääkuva

10 min

4 annosta

2 € / annos

Mitä Kala-Lappi tuotetta on käytetty?

Ainekset

200 g Lapin Tulisavua
4 kpl kananmunia
100 g jääsalaattia
400 g punajuurisalaattia
4 viipaletta kaurarieskaa
voita voiteluun

Valmistus

Savustetusta lämminsavulohesta valmistuu käden käänteessä herkullinen välipalarieska. Leivän valmistukseen kuluu aikaa muutama hassu minuutti. Rieska on kuitenkin täyttävä arjen pelastaja.

Keitä kananmunat kypsäksi. Yksi helppo tapa keittää kananmunat, on laittaa munat kattilaan kylmään veteen. Laita kattila liedelle ja odota kunnes vesi kiehuu. Anna kiehua kannen alla yhden minuutin ajan. Sammuta liesi ja anna munien olla kannen alla 10 minuuttia. Jäähdytä munat kylmässä vedessä. Kuori munat ja viipaloi ne.

Kokoa rieskat voitelemalla ja asettelemalla niiden päälle salaattia, punajuurisalaattia, kananmunia ja savulohta.
Reseptin lähde

Kala kuuluu joulupöytään

Kala on vallannut vuosi vuodelta enemmän tilaa suomalaisessa joulupöydässä ja on nyt juhlakattausten uusi valtias lukemattomine eri makuineen ja valmistustapoineen. Mitä runsaamman valikoiman kalaa tarjoilet, sitä paremman joulupöydän katat.

Ota yhteyttä